melody
«»



Magic Word:
"Bonjour there! Me awynn sour sweet fifteen years old, PMR Candidates pray for me successful in life and hereafter.And thanks for coming ;)"

facebook twitter
Sayang kauorang :*
Posted On Wednesday, 14 March 2012 @ 01:25| 0 comments
Heyooooo uoluzzz,bosan tak cuti sch ni okay jujur aku cakap aku langsung takde aktiviti nak buad :'( untunglewww korang dapat kasih sayang dari family ,aku ?dipinggir nak buad acano dah diorang busy.okayy stop cite pasal aku now aku nak story pasal membe kesayangan aku pulakk ><' okay certeka sape gamba sape kat atas tuhh ? cepat2 klau korang dapat teka aku bagy korang gule2 seposen ahaks,okay kalau korang nak tahu dialah aryed and sebelah tuhh wada omeyy :) jelly kod tengokk diorang ? serius tak tipu.hmm rindu dohh nak lepak dengan kaurang lagy ? nak buad apa dah  takdir ;) walaupun kite baru kenalkan wada aku rase mcm dahlame jehh kawan dengan kauu*ecehh harap kite kawan sampai mati okay sayang kauu mueheh and for you aryed jage wada elok-elok tau kalau tak aku sembeleh kau buad kari ;P heheh kboi ILOVEYOU <3