melody
«»



Magic Word:
"Bonjour there! Me awynn sour sweet fifteen years old, PMR Candidates pray for me successful in life and hereafter.And thanks for coming ;)"

facebook twitter
I Love You :]
Posted On Monday, 12 March 2012 @ 01:24| 0 comments
Hello ualousss,lamenye tak update blog ni pun last minute fixie blog hapakk ni >,< okay hari jumaat yang lepas ad buat pesaraan cikgu aptah ak pun takkenal then duduk sch bosan nak mampus adek ajak aku wiwyd,wada panjat pagar then sampai rumah wiwyd, adek terus beromen dgn wada omeyy then ak dgn wiwyd pegy rumah beyla nak amik fon then tetibe motor pulak buat hal haisho punyelah malu dgn budak sch ushausha then tetibe motor boleh stars then lepas pegy rumah beyla terus pegy mcd rawang then lepas mkn2 terus tangkap gamba and 123 tadaaaa  certeka siapakah gurls dekat gamba tuhh,okay dialah wiwyd busuk iteww dia ni comel nak mampus kod ramai  gile suke dekat dia tapi apakah daya dia ni suke jual mahal hakktuih*kahakdarah :P.Dah lamekan kite kawan baby sejak darjah enam lagy harap kite kekal sampai kau berak darah kay aku tipu sampai kite sesama mampuss ILOVEYOU :*