melody
«



Magic Word:
"Bonjour there! Me awynn sour sweet fifteen years old, PMR Candidates pray for me successful in life and hereafter.And thanks for coming ;)"

facebook twitter
Good byee Mylove ;)
Posted On Friday, 11 May 2012 @ 02:50| 0 comments
    *Awesome rite ? *                                                                         
       
Yuhuuuuu ! Hye there ? yess you ?came let's close*whisper* ILOVEYOU :-) haha okay stopp .You want to know something tak ? okay now i am very very very obsessed  dengan skate*LOL itu pun nak bagi tahu* Wuhuuu :'O *muka terkejut* you know why ? because it's shooo cool ? Haha first time main memang kekok habislah,sampai terguling-guling bagai brrr ala ala hindustan gitu :D okay aku dah tahu dah mesti korang gelak sampai rase nak terkencing darah ? mane tak nye perempuan ? pakai tudung pulak tu main skate ? brrrr memang tak boleh go lah :P Hasih suke hati aku leww nak main apa pun kang aku sepak berdarah pepek kau nanti shuuuushuuu ~,~ Hmm,lepas ni tak dapat lah main lagi hmm iwillmissyou deck,then lepas ni kene lah study hard exam pun nak dekat woii ! Haish paling benci exam okay tak apa dah takdir bagi seorang pelajar Lolz poyo giloss -.- Then lepas ni No Facebook,No Twitter and No Youtube hmm i am gonna miss you :'( Kbai english gua memang hancur pray for me guys ILOVEYOU